Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το τσάι στο ξύπνημα-τσάι για το πρωί.

Σιγά σιγά όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στο τσάι σε μία προσπάθεια να κόψει ή να ελαττώσει τον καφέ. Μια πολύ συνηθισμένη απορία είναι ποιο τσάι μπορούμε να πιούμε το πρωί έτσι ώστε να μας ξυπνήσει και να μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσει η μέρα μας. Παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις μας για αυτόν ακριβώς τον σκοπό!

EnglishBreakfast Tea Για όσους επιθυμούν στο πρωινό ένα πολύ δυνατό τσάι, φτιάξαμε ένα μίγμα τσαγιών από Assam και Sumatra με σκούρο χρώμα στο φλιτζάνι που μπορεί να αραιωθεί με λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος.

Assam Dikom  Ένα τυπικό τσάι Assam δεύτερης σοδειάς με εξαιρετικές χρυσές απολήξεις, με δυνατό έντονο άρωμα, που συνδυάζει αποχρώσεις malt και μπαχαρικών στο φλιτζάνι.

White Monkey  Ένα συναρπαστικό τσάι που καλλιεργούνταν παλαιά σε τόσο δύσβατα μέρη ώστε εκπαιδεύονταν μαϊμούδες για να μαζεύουν τα φύλλα από τα δέντρα. Σήμερα συλλέγεται μόνο μερικές μέρες την άνοιξη. Η απαλή του γεύση με ένα ελαφρύ άρωμα μελιού και ορχιδέας το κάνει ένα «must» για κάθε γευσιγνώστη.

 Φτιάξαμε ένα τσάι που θα αναζωογονήσει τον οργανισμό σας, θα σας χαρίσει ένα πολύ δυναμικό ξύπνημα ή θα σας κρατάει σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Δοκιμάστε αυτό το πολύ εύγευστo μίγμα με πράσινο τσάι, ρίζες τζίνσενγκ από την Κίνα, ανανά και πιπερόριζα. 
Μακροχρόνιες έρευνες έδειξαν ότι το τζίνσενγκ βοηθάει τον οργανισμό να ανταπεξέλθει στην κούραση, προσφέρει ενέργεια και ενισχύει τη λίμπιντο. Επειδή το τζίνσενγκ είναι πολύ δυνατό συστατικό για τον οργανισμό, είναι προτιμότερο να αποφύγετε μια μακροχρόνια καθημερινή κατανάλωση.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και απολαύστε!