Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Τσάι και ομοιοπαθητική-Τι μπορείτε να πιείτε άφοβα.



Το φυτό Roibos είναι ένας θάμνος που καλλιεργείται στην Νότια Αφρική και μας δίνει ένα ρόφημα με κόκκινο χρώμα. Περνάει από επεξεργασία ζύμωσης όπως και το μαύρο τσάι, αλλά ανήκει σε διαφορετική κατηγορία καθώς δεν προέρχεται από το φυτό Camellia sinensis που μας δίνει το πράσινο και το μαύρο τσάι. Έτσι, δεν περιέχει καθόλου τεΐνη και θεωρείται ιδανικό για άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική. Πλούσιο επίσης σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, και πολλά ακόμη οφέλη για τον οργανισμό, το roibos μπορεί να γίνει μια αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. Στον Δρόμο του Τσαγιού έχουμε δημιουργήσει μια ποικιλία από αρωματισμένα roibos για ένα ακόμη  πιο απολαυστικό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι σας! 



Μίγματα από αποξηραμένα φρούτα που συνδυάζονται με βότανα και άνθη λουλουδιών καθώς και με διάφορα συστατικά όπως μπαχαρικά και κακάο. Αυτά τα ροφήματα δεν περιέχουν  καθόλου τεΐνη επειδή δεν έχουνε μέσα τσάι. Στον Δρόμο του Τσαγιού σας προσφέρουμε αρώματα και γεύσεις για όλα τα γούστα που δεν θα αφήσουν παραπονεμένο κανέναν. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο που να ταιριάζει στην γευστική σας παλέτα. 




Εκτός από πολύ χρήσιμα για την υγεία τα μίγματα βοτάνων μπορούν να γίνουν και ένας απολαυστικός σύμμαχος της ομοιοπαθητικής. Με βότανα όπως το χαμομήλι, το λεμονόχορτο, η τσουκνίδα, και το τσάι του βουνού, που συνδυάζονται με συστατικά όπως φρούτα, πιπερόριζα, και μπαχαρικά για επιπλέον γεύση και απόλαυση, αυτά τα μίγματα υπόσχονται να μην σας απογοητεύσουν.